Acupunctuur

acupunctuur
 
In balans komen

In ons snelle leven van alle dag is het niet altijd even gemakkelijk om in balans te zijn en te blijven. Soms heb je wat extra hulp nodig om die weer te (her)vinden. Acupunctuur kan je hierbij helpen.
Ik hoor jouw verhaal aan en kijkt samen met je wat je klacht veroorzaakt. Door gesprekken en acupunctuur probeer ik je in balans te brengen. De acupunctuurtechniek werkt snel. Binnen 5 keer is er een aanwijsbare verbetering van je klachten. Zo niet, dan kijken we naar andere alternatieven.

 

Acupunctuur

Acupunctuur is een krachtige, eeuwenoude, zeer doeltreffende behandelmethode. Het werkt door activatie van de energie (Qi) in het lichaam. Plaatsen van heel kleine naaldjes in energiebanen (meridianen) geeft de energie weer ruimte om te stromen. Zo ontstaat balans waar deze verstoord is. Download voor meer informatie de folder acupunctuur.

 
Kleurenpunctuur

Om kinderen te behandelen gebruik ik kleurenpunctuur. Daar komt geen naald aan te pas! Met gekleurde lichtjes beschijn ik de acupunctuurpunten in plaats van hierin te prikken met een naaldje. Bij acupunctuur voel je een prikje, kleurenpunctuur is echt helemaal pijnloos. Download voor meer informatie de folder kleurenpunctuur.

 
Hoe werkt Kleurenpunctuur

Het gekleurde licht, zelf energie, geeft een prikkel aan de energie (Qi) in de eerder genoemde meridianen. Deze vormen een onzichtbaar netwerk door het hele lichaam net als bloedvaten. Door een opstopping in de energie (een soort file) kan pijn ontstaan. Het licht “verlicht” pijn of andere lichamelijke ongemakken. Kleurenpunctuur is heel effectief bij huilbabies, eczeem of (voedings)allergie.

 

Beleefbalans

Niet voor niets heet de praktijk “BeleefBalans”. De reactie van een van mijn clienten beschrijft het heel goed.

“Mijn eerste ervaring met acupunctuur vond ik heel bijzonder. Ik ontdekte direct verschil bij het verlaten van Rita’s praktijk. Ik was als hoofd binnengekomen en ging als compleet lijf naar buiten. Alles van kop tot teen weer voelbaar in verbinding met elkaar, één geheel in balans!” Ed Grubben